Για ζεστη σοκολατα και αρωμα Παρισιου στο "Petite fleur"!

18.1.16


Πόσο πολύ θέλω εδώ και μέρες να κάνω ένα ταξίδι! Δυστυχώς οι υποχρεώσεις δεν μου το επιτρέπουν προς το παρόν! 

Δεν το βάζω όμως κάτω! Παίρνω την παρέα μου και πεταγόμαστε στο Παρίσι για καφέ, ζεστή σοκολάτα (κρύωσε ο καιρός γαρ!) και κουβεντούλα... 

Κι όταν λέω Παρίσι δεν κυριολεκτώ. Είπαμε, οι υποχρεώσεις δεν το επιτρέπουν ακόμα. Ποιος είπε όμως ότι πρέπει να πάρεις πλοίο ή αεροπλάνο και να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις για να πεις ότι ταξίδεψες;;; Ταξιδεύεις και με το μυαλό! 

Φύγαμε, λοιπόν, για Κολωνάκι και συγκεκριμένα για το "Petite Fleur". 




Ανοίγουμε την πόρτα, μπαίνουμε μέσα και νομίζουμε ότι τηλεμεταφερθήκαμε σε κάποιο μπιστρό του Παρισιού! Ο λόγος; Μα φυσικά η διακόσμηση και η μουσική που φτάνει στα αυτιά μας. 


Εξηγώ! Ο χώρος μικρός και ζεστός, η διακόσμηση ρομαντική, η ατμόσφαιρα παριζιάνικη, παριζιάνικη και η μουσική, η οποία παρεμπιπτόντως προέρχεται από ένα πικάπ και είναι σε ένταση τέτοια που επιτρέπει τις μεταξύ μας συζητήσεις. 




Ο κατάλογος φτιαγμένος με χιούμορ (όταν τον δεις, θα καταλάβεις τι εννοώ) περιλαμβάνει πολλά και διάφορα. Καφέ, σοκολάτα ρόφημα σε πολλές εκδοχές, αλλά και ποικιλία άλλων ροφημάτων, χυμούς, αναψυκτικά, προτάσεις για πρωινό, ελαφριά πιάτα και ποτά. Επομένως, καλύπτει όλες τις ώρες της μέρας και όλα τα γούστα φυσικά! 





Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που το προτιμά πολύς κόσμος όλων των ηλικιών. Κι έτσι δυσκολεύεσαι καμιά φορά να βρεις τραπεζάκι μιας και, όπως προείπα, ο χώρος είναι μικρός και τα τραπέζια λίγα. Αλλά, ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένεις λίγο, αξίζει τον κόπο!






Tip: Αν το επισκεφθείς, δοκίμασε οπωσδήποτε κάποια ζεστή σοκολάτα ή τον cappuccino fleur και lemon pie... Και θα με θυμηθείς! 






Θα το βρεις: Ομήρου 44, Κολωνάκι (και όχι μόνο! Δες εδώ πού βρίσκονται τα αδελφάκια του!)
Τηλ. επικοινωνίας: 210-3613169







You Might Also Like

0 σχόλια