Peteat, η πρωτη κουζινα για σκυλους στην Ελλαδα!

14.6.16


Πριν δέκα χρόνια περίπου μπήκε στη ζωή/ στο σπίτι/ στην οικογένεια/ στις καρδιές μας ένα πανέμορφο πλάσμα, ένα κουτάβι, ο Ρούντι. Για τους γονείς μου έγινε αμέσως το τρίτο τους παιδί, για εμένα και την αδερφή μου ο αδερφός που δεν είχαμε. 

Από τότε και έπειτα η ζωή μας έγινε πιο όμορφη, η καθημερινότητα μας απέκτησε νέο νόημα. Ο μικρούλης ήρθε στο σπίτι μας και τα άλλαξε όλα. Ακόμα και το πρόγραμμα μας. Η μέρα μας ξεκινάει και τελειώνει με βόλτες και παιχνίδια, οι ευθύνες και οι ανησυχίες είναι πολλές και όπως και να το κάνεις ένα πλασματάκι που εξαρτάται από εσένα αποτελεί μία μεγάλη δέσμευση, έναν περιορισμό. 

Αν και τα πράγματα λοιπόν δεν είναι εύκολα και ρόδινα, πιστεύω πως αξίζει αυτή η δέσμευση! Για πολλούς λόγους. Γιατί πάντα κάποιος μας περιμένει κουνώντας την ουρά όταν επιστρέφουμε στο σπίτι, γιατί οι περίπατοί μας είναι αφορμή για νέες γνωριμίες και βελτιώνουν τη σωματική μας υγεία, γιατί μας δίνει πολλή και ανιδιοτελή αγάπη, μας προστατεύει, μας μαθαίνει να αναλαμβάνουμε ευθύνες, γιατί ποτέ ξανά δεν θα νιώσουμε μόνοι! 

Αφού τόσα πολλά μας προσφέρει ο τετράποδος φίλος μας, θέλουμε κι εμείς να του προσφέρουμε ένα καλό επίπεδο ζωής. Έτσι κάνουμε τα πάντα για να του χαρίσουμε υγεία και ευεξία. Και για να το πετύχουμε αυτό -μεταξύ άλλων- δίνουμε μεγάλη σημασία στο φαγητό του. Γιατί και το φαγητό είναι μια απόλαυση και μπορεί να βοηθήσει να ζήσει το σκυλάκι μας πολλά και καλά χρόνια! 

Για καιρό ψάχναμε τι είναι καλύτερο να τρώει ο Ρούντι ώσπου ανακαλύψαμε την Peteat, την πρώτη κουζίνα για σκύλους στην Ελλάδα, στην οποία μαγειρεύουν σπιτικό φαγητό από αγνά υλικά, φρέσκο κρέας και λαχανικά με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες. Στην Peteat βρήκαμε και γεύματα σε μερίδες και λιχουδιές (όλα φρεσκομαγειρεμένα!). Και το καλύτερο;;; Βρήκαμε και τούρτες για να γιορτάζουμε πλέον με όλες τις τιμές τα γενέθλια του μικρού μας φίλου!!!




Κάνοντας μία δοκιμή ανακαλύψαμε πως ο Ρούντι ενθουσιάστηκε. Τη νύχτα που όλοι βρισκόμασταν στα κρεβάτια μας εκείνος ήταν ξύπνιος και έκλαιγε κάτω από το ράφι με τις λιχουδιές ελπίζοντας να ξυπνήσει κάποιος και να τον τρατάρει. 




Μια δοκιμή ίσως πείσει και εσένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Peteat πατώντας εδώ και να διαλέξεις το γεύμα ή τη λιχουδιά που θέλεις καθώς και την ποσότητα. Το φαγητό προετοιμάζεται κατόπιν παραγγελίας και είτε το παραλαμβάνεις ο ίδιος από το κατάστημα της Peteat στη Μεταμόρφωση είτε το στέλνουν στο σπίτι σου. 

Info
Μετά από επικοινωνία με τους ανθρώπους της Peteat, τη Μαντώ και την Ηλέκτρα, μοιράζομαι μαζί σου όσα μου είπαν: "Ετοιμάζουμε ισορροπημένα και πλήρη γεύματα για σκύλους, πάντα υπο την καθοδήγηση κτηνιάτρου και όλες μας οι πρώτες ύλες είναι πιστοποιημένες για ανθρώπινη κατανάλωση. Με λίγα λόγια, δεν χρησιμοποιούμε ζωικά και φυτικά υποπροϊόντα τα οποία μέχρι τώρα περιέχονται σε όλες τις τροφές του εμπορίου! Η κουζίνα μας έχει πιστοποιηθεί από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Το όραμά μας είναι να προάγουμε το σωστό τρόπο διατροφής του πιο πιστού μας φίλου στη χώρα μας και στόχος μας να βελτιώσουμε το επίπεδο της ζωής του προσφέροντάς του αυτό που πραγματικά του αξίζει!

Μότο μας: Η φροντίδα για μια ισορροπημένη διατροφή στα κατοικίδιά μας είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους δείξουμε την αγάπη μας"!

Στοιχεία επικοινωνίας

Ηρακλείου 26 & Αριστοφάνους, 

Μεταμόρφωση 14451
213 033 4140



You Might Also Like

0 σχόλια